buna ziua .sotul meu a fost depistat cu tumoare maligna la vezica urinara.A facut 3operatii pana acum .Ultima operatie a facut-o in luna iunie.Ce solutii are ca sa se vindece? El nu vrea ca doctorul sa ai scoata vezica urinara.Ce metoda mai exista de vindecare fara sa mai fie nevoie ca sai scoata vezica urinara.De cateva zile are dureri si a inceput sa urineze cu sange. nu a vrut de la inceput ca sa i se scoata vezica urinara fiindca tot ami spunea ca nu o sa mai fie barbat .sunt ingrijorata in privinta lui si nu stiu ce sa mai fac cand il vad ca se chinuie cu durerile pe care le are. Buna ziua.
Buna ziua,
Nu pe forumuri gasiti solutii la o problema atat de serioasa si in opinia mea nu ar trebui sa le cautati in afara actului medical... Mergeti la alt medic daca cel care l-a tratat pana acum nu a reusit sa il convinga de faptul ca operatia este singura solutie, poate altul ii inspira mai multa incredere.
In acest moment al vietii lui are mare nevoie sa il convingeti ca ii sunteti alaturi, il sustineti si il iubiti mai mult decat oricand. In mod sigur si dumneavoastra credeti ca adevarata barbatie sta in caracter si in modul in care sunt infruntate greutatile vietii, nu intr-o parte a corpului fara de care acesta poate functiona.
Multa, multa sanatate!
Probabil ca nu era cazul sa intrebati si aici, dar vorba aceea "Nu se stie de unde ... !
Va inteleg ca in disperare de cauza incercati peste tot sa gasiti informatii utile care sa va ajute la gasirea de solutii bune.
Eu v-am dat un mesaj direct privat incercand sa va ajut, deoarece si eu m-am confruntat cu o problema similara, cu un apropiat de al meu care acum este mult mai bine, dar nu s-a operat deloc, crezand in alte solutii, pe care le-am si gasit ulterior impreuna.
Sper sa va ajute concret informatiile private si sa-i imbunatateasca sanatatea sotului dumneavoastra cat mai repede.
Sa auzim numai de bine si multa sanatate sotului.
Poate sotul dvs. este adeptul teratiilor naturiste.
Am gasit un articol care prezinta Terapia si dieta dr. german Max Gerson [ link extern ] /
M-as bucura sa aflu ca am fost de folos la insanatosirea sotului dvs.