avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor financiar
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor financiar

buna ziua .pe cate luni se primeste ajutorul financiar?multumesc Buna ziua si LA MULTI ANI.
Cel mai recent răspuns: toadermarina , utilizator 13:12, 3 Ianuarie 2014
Despre ce ajutor financiar este vorba? Dati-ne mai multe detalii.
luna trecuta pe 2 decembrie am primit ajutor financiar. primesc ajutor financiar fiindca sotul meu este bolnav de tumoare maligna la vezica urinara si nu mai poate sa mai munceasca undeva ,si avem 3 copii de crescut care sunt elevi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de sustinere a familiei toadermarina toadermarina Buna ziua .am si eu o intrebare .sotul meu cat se curand a fost la spital si la operat pt a treia oara. are tumoare maligna la vezica urinara si e acasa nu ... (vezi toată discuția)
Tumoare maligna la vezica urinara toadermarina toadermarina buna ziua .sotul meu a fost depistat cu tumoare maligna la vezica urinara.A facut 3operatii pana acum .Ultima operatie a facut-o in luna iunie.Ce solutii are ... (vezi toată discuția)
Copii bolnavi in colectivitate ionep23 ionep23 Buna ziua, Nu exista nici un cadru legal prin care copii bolnavi,cu afectiuni de sezon, sa nu fie primiti in colectivitate. Conducerea unitatii refuza sa ia ... (vezi toată discuția)