avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administrator bloc proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administrator bloc proprietari

Buna ziua . Administratorul blocului imparte pierderile de apa dupa bunul sau plac . Adica unora le baga pierderi , altora nu . Pe coloana mea toata lumea are centrala proprie ,deci caldura este oprita pe coloana , nu mai are ce trece prin tevile comune . De ce mai platesc pentru ea ? Am discutat cu presedintele dar acesta spune ca el nu stie cum face administratorul cheltuielile , As vrea sa stiu ce solutie am .
Va multumesc si va doresc Paste Luminat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:01, 19 Aprilie 2020
Legea asociatiilor de proprietari 196/2018.
Este regretabil raspunsul presedintelui de asociatie care in calitate de reprezentant legal al asociatiei de proprietari ar fi trebuit sa stapaneasca atat dispozitiile in vigoare cat si hotararile adunarii generale, ,deciziile comitetului executiv responsabil pentru varianta adoptata de impunere supliment consum utilitati
Legiuitorul in inteleapta lui misiune,nu a prevazut dispozitii pentru impunere si repartizare supliment consum utilitati
Se uziteaza 3 variante de impunere supliment consum utilitati care nu sunt perfecte si care pot genera dispute intre locatari
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii sunt obligati sa achite lunar cote comune indiferent daca locuiesc in condominiu
Aspectul ca parte dintre proprietari au inteles pentru confortul propriu sa renunte la sisteul centralizat furnizare utilitati,nu constituie temei legal pentru a fi exonerati de la obligatia achitarii lunare de cote comune intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare pierderi apa. buna seara. am si eu o intrebare, locuiesc intr-un apartament ... oanav2 oanav2 Buna seara. Am si eu o intrebare, locuiesc intr-un apartament din Bucuresti. Am observat pe lista de intretinere, ca la mc apa calda si mc apa rece sm mai mult ... (vezi toată discuția)
Repartizare pierderi de apa pe beneficiari lawyer2016 lawyer2016 Buna ziua Am un proces cu asociatia Expertul a repartizat pierderile de apa pe beneficiari (in mod egal pe apartament). Toate apartamentele sunt ... (vezi toată discuția)
Deși suntem plecați din țară și apartamentul este nelocuit, lunar apar pe listă pierderi de apă. de ce trebuie să le plătim dacă nu consumăm nimic? Andra_24goody Andra_24goody Buna ziua. Suntem plecati din tara insa avem un apartament in care nu locuieste nimeni. In fiecare luna desi sunt declarate 0 persoane la asociatie ne vin ... (vezi toată discuția)