Buna seara. Am si eu o intrebare, locuiesc intr-un apartament din Bucuresti. Am observat pe lista de intretinere, ca la mc apa calda si mc apa rece sm mai mult de plata fata de ce stiam. Am avut pe luna decembrie la apa calda 9 mc, dar la plata am 14 mc. Cand am intrebat administratorul mi-a spus ca s-au repartizat pierderile. Sunt eu obligata sa platesc pentru cei care nu citesc lunar indexul? Pe langa cei 9mc consumati de noi, trebuie sa platesc inca 5mc....
Legiuitorul ,a realizat mai multe erori cand a concepu L nr 196/2018 printre care si acea ca nu a dispus norme concrete pentru trepartizat supliment consum apa
SE uziteaza trei variante de repartizat care nu sunt perfecte si care pot genera dispute intre proprietari
Legal ar trebui ca membrii proprietari in cadrul adunarii generale sa voteze varianta idela pentru repartizat supliment consum utilitati
Legal,ar trebui ca suplimentul consum apa sa fie repartizat strict proprietarilor care omit sa informeze in termenul stabilit index lunar apa