avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate Marian Clapa

Activitate Marian Clapa

Buna ziua,pentru viitor,in caz ca mai vine cineva cu aceeași întrebare.Am fost la poliția rutieră cu hotărârea definitiva in aceeași zi in care sa eliberat si mia fost restituit permisul pe loc

Duca Oana a scris:

După trecerea a 90 de zile de când a rămas definitiva.
Când ati săvârșit fapta? Dacă e înainte de iulie 2019, puteți merge să-l ridicați fără a aștepta trecerea celor 90 de zile. Dacă fapta e ulterioară lunii iulie 2019, când s-a modificat codul rutier, trebuie sa așteptați cele 90 de zile.

Pe data de 9 Martie 2020 am săvârșit fapta,mulțumesc pentru răspuns!
Buna ziua,cine ma poate ajuta cu un răspuns.Am primit hotărârea in care spune 1 an inchisoare si amânarea pedepsei timp de 2 ani.Cu hotărârea definitiva si legalizata,imi pot ridica permisul?Nu am si alta pedeapsa(amenda sau altceva)!Multumesc
Buna ziua! Am un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. In prezent am calitatea de inculpat.Doresc sa stiu cum as putea ajunge la amnistie,precizez ca sunt la prima abatere,am oprit la semnalele polițistului rutier, îmi regret fapta, am un copil pe care îl cresc singur, sunt angajat. Va mulțumesc
Discuție Dosar penal
Bună ziua, va rog sa ma ajutați la întrebarea mea, pe data de 09.03.2020,am fost oprit de un agent de circulație, am fost testat pentru alcool și am ieșit cu 0.60mg în aerul expirat, am fost condus la secția de politie și am început cu procesul verbal, era undeva pe la ora 1 noaptea, am fost întrebat de agent dacă sunt de acord sa merg la probele biologice de 2 ori, a răspuns Da, după aceea agentul mia spus ca dacă ajung acolo îmi voi face probleme mai mari, și după am spus facem cum crede dansul mai bn. Și nu am fost, mia trecut refuz de probe,ce șanse am sa dovedesc asta,la ce sa ma aștept? Mulțumesc!