avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Bună ziua, va rog sa ma ajutați la întrebarea mea, pe data de 09.03.2020,am fost oprit de un agent de circulație, am fost testat pentru alcool și am ieșit cu 0.60mg în aerul expirat, am fost condus la secția de politie și am început cu procesul verbal, era undeva pe la ora 1 noaptea, am fost întrebat de agent dacă sunt de acord sa merg la probele biologice de 2 ori, a răspuns Da, după aceea agentul mia spus ca dacă ajung acolo îmi voi face probleme mai mari, și după am spus facem cum crede dansul mai bn. Și nu am fost, mia trecut refuz de probe,ce șanse am sa dovedesc asta,la ce sa ma aștept? Mulțumesc!
Ati procedat gresit si sansele sa dovediti ce sustineti dvs, sunt minime. Ma gandesc ca ati semnat PV de constatare a infractiunii flagrante si probabil ca nu ati avut nicio obiectiune.
In continuare, se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 338 alin. 1 c.p. Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Asa cum ati prezentat situatia de fapt, este evident ca singur nu puteti gestiona acest caz.
Pentru o aparare eficenta, angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.47 in aerul expirat Ardu12 Ardu12 Buna ziua ! Sambata noapte m.a oprit politia ca martor pentru ca am fost depasit pe linie continua.Mi a pus fiola si am avut 0.47 alcool in aerul expirat! ... (vezi toată discuția)
Conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul sub efectul substantelor psihoactive. mai precis pozitiv pe thc. Nicolae m ionut Nicolae m ionut Acum 3 luni la un control de rutina al pilitiei igpr a1 am fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul fiind zero(0). Dar nu aici e problema. Am fost ... (vezi toată discuția)
Penal Radu claudia florina Radu claudia florina Bună ziua mie acum o luna mai suspendat permisul de conducere pentru ca ma prins cu o alcoolemie de 0 , 74 % dar încă domnul polițist nu mia tr dosarul la ... (vezi toată discuția)