avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcoolemie 0.47 in aerul expirat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcoolemie 0.47 in aerul expirat

Buna ziua ! Sambata noapte m.a oprit politia ca martor pentru ca am fost depasit pe linie continua.Mi a pus fiola si am avut 0.47 alcool in aerul expirat! Agentul care mi a pus fiola a facut un proces verbal plin de greseli( lipse litere, cuvibte gresite , lipsa semne de punctuatie) .a doua zi cand am fost m a pus a semnez alt proces verbal pt ca ala si a dat seama ca era plin de greseli iar azi m a sunat ca dosarul meu nu il voi mai gasi la el , o sa fie la alt agent .are cum sa faca procesul verbal si sa continue cu dosarul alt agent, care nu a fost prezent si nu a constatat el cele intamplate ?
Astrpt cu sufletul l gura rezultatul la sange...
PV este unul de constatare a infractiunii flagrante si este actul de sesizare al organelor de urmarire penala.
Vi s-a intocmit dosar penal si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art.336 alin. 1 c.p.
Depuneti diligente sa platiti dvs contravaloarea probelor biologice daca doriti rezolvarea cu celeritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar urmărire penala pentru conducere autovehiculului sub influenta băuturilor alcoolice MunteanuIoan MunteanuIoan Bună ziua Aseară in jurul orei 3 o ruda a fost surprinsa de un echipaj al politiei in benzinărie (doar ce coborâse sa alimenteze ).Dânșii i-au cerut ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,80 GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut. In data de 26.10.2018 am fost oprit de un filtru de poliție mi sa întocmit dosar penal pentru ca as fi consumat marijuana, am fost dus la INML mi ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru refuzul la probe biologice. STM10 STM10 Bună ziua, Am fost oprit de poliție in urma cu 3 zile, deoarece am fost denunțat de către cineva (părerea mea). M-am urcat in mașina și nu am apucat ... (vezi toată discuția)