avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Penal

Bună ziua mie acum o luna mai suspendat permisul de conducere pentru ca ma prins cu o alcoolemie de 0 , 74 % dar încă domnul polițist nu mia tr dosarul la procuror eu am refuzat proba de sânge pentru ca mam speriat foarte tare la ce pot aștepta mai am vro șansă sa-mi recăpătat permisul de conducere eu sunt la prima abatere va rog frumos sa-mi răspundeți.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:19, 13 Mai 2018
Vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, prevazuta si pedepsita de art. 337 c.p.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Da dar mia zis domnul polițist ca depinde ce decizie ia domnul procuror dacă îmi baga dosarul în instanță sau nu dar a trecut o luna și încă nu la dus.
Eu în aerul expirat mia esit 0,,74 și proba de sânge am refuzat pentru ca mam speriat foarte tare.
Ultima modificare: Duminică, 13 Mai 2018
trandafir2, moderator
Încercați să angajați avocat ca sa se intereseze de cazul dvs. dacă doriți să obțineți informatii concrete de la sursa si nu asa in general pe variante multiple.
E rau ca v-ati sustras de la probele biologice și p9ate va ajuta avocatul.
Ultima modificare: Duminică, 13 Mai 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

0,45% alcoolemie - suflat in fiola, refuz prelevare probe biologice ContSters397736 ContSters397736 Va rog sa ma ajutati. Fratele meu in ziua de Paste a fost oprit de politie in Bucuresti si a fost gasit cu 0,45% alcoolemie in aerul expirat. Nu pot sa va spun ... (vezi toată discuția)
Permis luat pentru alccol maria2025 maria2025 Salut,am si eu o intrebare va rog care stiti raspunsul sa mi-l spune-ti .acum o saptamana mi-a fost luat permisul pentru alccol am avut 0,49 in fiola dar sange ... (vezi toată discuția)
Probleme , niste raspunsuri va rog buli83 buli83 buna ziua , mi sa retinut permisu de conducere , eram stationat in Peco , mi sa spus ca am circulat cu o viteza de 109 km , am suflat in etilotest , nici macar ... (vezi toată discuția)