avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,cine ma poate ajuta cu un răspuns.Am primit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,cine ma poate ajuta cu un răspuns.Am primit hotărârea ...

Buna ziua,cine ma poate ajuta cu un răspuns.Am primit hotărârea in care spune 1 an inchisoare si amânarea pedepsei timp de 2 ani.Cu hotărârea definitiva si legalizata,imi pot ridica permisul?Nu am si alta pedeapsa(amenda sau altceva)!Multumesc
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2020
Marian Clapa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marian Clapa , utilizator 08:18, 2 Ianuarie 2021
După trecerea a 90 de zile de când a rămas definitiva.
Când ati săvârșit fapta? Dacă e înainte de iulie 2019, puteți merge să-l ridicați fără a aștepta trecerea celor 90 de zile. Dacă fapta e ulterioară lunii iulie 2019, când s-a modificat codul rutier, trebuie sa așteptați cele 90 de zile.

Duca Oana a scris:

După trecerea a 90 de zile de când a rămas definitiva.
Când ati săvârșit fapta? Dacă e înainte de iulie 2019, puteți merge să-l ridicați fără a aștepta trecerea celor 90 de zile. Dacă fapta e ulterioară lunii iulie 2019, când s-a modificat codul rutier, trebuie sa așteptați cele 90 de zile.

Pe data de 9 Martie 2020 am săvârșit fapta,mulțumesc pentru răspuns!
Da, o sa trebuiască sa așteptați în cazul asta.
Buna ziua,pentru viitor,in caz ca mai vine cineva cu aceeași întrebare.Am fost la poliția rutieră cu hotărârea definitiva in aceeași zi in care sa eliberat si mia fost restituit permisul pe loc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere BrunoStefan BrunoStefan In anul 2018 am fost prins conducand cu permisul suspendat, mi-a fost retinuta procesul verbal prin care reiese ca am 15 zile drept de conducere dupa luarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Maryusymf09 Maryusymf09 02.07.2020 Ora estimata: 08:30 Complet: Complet PENALamanari pronuntare jud.DUMITRU C. Tip solutie: Amânarea aplicării pedepsei Solutia pe scurt: În ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! permis retinut pt o depasire neregulamentara pt 30 ... Angelo2011 Angelo2011 Buna ziua! Permis retinut pt o depasire neregulamentara pt 30 de zile! In perioada retinerii permisului, fortat de imprejurari am condus o masina pe o distanta ... (vezi toată discuția)