Buna ziua! Am un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. In prezent am calitatea de inculpat.Doresc sa stiu cum as putea ajunge la amnistie,precizez ca sunt la prima abatere,am oprit la semnalele polițistului rutier, îmi regret fapta, am un copil pe care îl cresc singur, sunt angajat. Va mulțumesc
Nu vei ajunge la amnistie! Amnistia e altceva... Ce cred ca vrei de fapt, este iertarea greselii/neprimirea unei pedepse! Asta se analizeaza in cadrul procesului penal si poti ajunge (ipotetic) la o solutie de nepedepsire in functie de mai multi factori printre care cel mai important nivelul de alcoolemie din sange! Avocat neapărat!
Nu ajungeti in niciun fel la amnistie pentru ca nu este data in prezent vreo lege in acest sens. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii, daca doriti sa obtineti o solutie favorabila.
Amnistia reprezinta un act de clemenţă prin care se înlătură răspunderea penală si, din pacate, in cazul dvs. nu se poate vorbi despre amnistie.
Daca aveti un avocat care sa va reprezinte interesele si, tinand cont si de conduita dvs., dar mai ales despre faptul ca va regretati fapta, puteti obtine suspendarea executarii pedepsei.