avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate Alecs25

Activitate Alecs25

in septembrie sau octombrie 2021 i-am dat banii de avans, iar in 7 ianuarie 2022 am semnat contractul de vanzare.
momentan incerc sa aflu care ar fi pasii de urmat pentru a putea face demersurile necesare pentru remediarea tuturor problemelor din apartament, deoarece pana sa-i dau avansul de 15% din val. ap acesta trimitea zilncin oameni sa munceasca in ap, iar dupa ce s-a vazut cu banii de avans in cont nu a mai facut nimic.
din luna ianuarie de cand am semnat cotractul pana la sf. lunii aprilie el nu a terminat ceea ce era de terminat in ap.
buna ziua

am achizitionat un apartament de la un dezvoltator imobiliar, iar acesta nu mi-a predat apartamentul cu proces verbal.
in momentul de fata am inceput sa am probleme cu apartamentul, mai exact, peretii/tavanele au inceput sa crape.
ce pot face in acesta situatie pentru a-mi fi adus apartamentul la conformitate
buna ziua

ce documente sunt necesare pentru infintarea unui PFA
buna dimineata,

intampin urmatoarea problema cu dezvoltatorul unui imobil din zona dobroesti, iflov.
acesta a aridicat un bloc de 3 etaje, si-a facut factura pe firma la utilitati (gaze si curent) la niste preturi aberante.
apartamentul a fost achizitionat in luna ianuarie 22, iar promisiunea de vanzare a fast facuta prin octombrie 21. Dupa cumpararea imobilului am trecut toate utilitatile pe numele noului proprietar, iar acum dezvoltatorul mi-a prezentat facturi la gaze si curent pe care doreste sa le platesc eu in conditiile in care apartamentul nu era achizitionat.
va rog sa-mi spuneti daca sunt obligat sa-i platesc aceste facturi care la gaze momentan insumeaza suma de 3000lei iar la curent aproximativ 500lei.
mentionez ca, in momentul achizitiei din ianuarie, dezvoltatorul nu mi-a predat nici un PV de predare al apartamentului cu INDEXI aferenti utilitatilor.
Buna ziua

Doresc sa ma ajutati cu problema de mai jos:
Prin balconul apartamentului trece teava pluviala a blocului, teava care in momentul amenajarii am ascuns-o in spatele unei masti din gips carton. In momentul cand ploua torential, tot tavanul mi se uda ai imi ploua in casa de trebuie sa stau cu lighianele prin casa inclusiv in aplicele din tavan im curge apa.
Intrebarea mea catre dvs este urmatoarea:
Daca administratia blocului cheama o firma pentru verificare si se dovedeste ca din cauza deteriorarii a tevi pluviale am problema cu plouatul in casa, trebuie sa mi se repare si daunele cauzate de apa sau doar teava pluviala?

Multumesc