avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna dimineata, intampin urmatoarea problema cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna dimineata, intampin urmatoarea problema cu dezvoltatorul ...

buna dimineata,

intampin urmatoarea problema cu dezvoltatorul unui imobil din zona dobroesti, iflov.
acesta a aridicat un bloc de 3 etaje, si-a facut factura pe firma la utilitati (gaze si curent) la niste preturi aberante.
apartamentul a fost achizitionat in luna ianuarie 22, iar promisiunea de vanzare a fast facuta prin octombrie 21. Dupa cumpararea imobilului am trecut toate utilitatile pe numele noului proprietar, iar acum dezvoltatorul mi-a prezentat facturi la gaze si curent pe care doreste sa le platesc eu in conditiile in care apartamentul nu era achizitionat.
va rog sa-mi spuneti daca sunt obligat sa-i platesc aceste facturi care la gaze momentan insumeaza suma de 3000lei iar la curent aproximativ 500lei.
mentionez ca, in momentul achizitiei din ianuarie, dezvoltatorul nu mi-a predat nici un PV de predare al apartamentului cu INDEXI aferenti utilitatilor.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:17, 5 Mai 2022
Buna ziua!

Va revine dvs sarcina de a achita facturile din momentul achizitiei apartamenului, adica incepand cu cele aferente lunii februarie, cand ati devenit proprietar.
Aveti obligatia legala sa chitati c/v facturi utilitati,strict de la momentul achizitiei bunului imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdf suez bogdangrigorescu05 bogdangrigorescu05 Buna ziua, In luna 13-11-2015, am achizitionat un imobil ( p+1) constructie noua. Imobilul este racordat la reteaua de gaze in momentul achizitionari. La ... (vezi toată discuția)
Rebransare gaz si curent in locuinta nou achizitionata sarmizegetusa sarmizegetusa Bună seara, În cazul achiziției unei locuințe debranșate de la curent și gaz (din cauza neplății), sub ce condiții poate ... (vezi toată discuția)
Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul ... tenegabi tenegabi Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul lui a achiziționat de la dezvoltator, blocul este nou. De când s-a încălzit vremea sunt ... (vezi toată discuția)