intampin urmatoarea problema cu dezvoltatorul unui imobil din zona dobroesti, iflov.
acesta a aridicat un bloc de 3 etaje, si-a facut factura pe firma la utilitati (gaze si curent) la niste preturi aberante.
apartamentul a fost achizitionat in luna ianuarie 22, iar promisiunea de vanzare a fast facuta prin octombrie 21. Dupa cumpararea imobilului am trecut toate utilitatile pe numele noului proprietar, iar acum dezvoltatorul mi-a prezentat facturi la gaze si curent pe care doreste sa le platesc eu in conditiile in care apartamentul nu era achizitionat.
va rog sa-mi spuneti daca sunt obligat sa-i platesc aceste facturi care la gaze momentan insumeaza suma de 3000lei iar la curent aproximativ 500lei.
mentionez ca, in momentul achizitiei din ianuarie, dezvoltatorul nu mi-a predat nici un PV de predare al apartamentului cu INDEXI aferenti utilitatilor.
Va revine dvs sarcina de a achita facturile din momentul achizitiei apartamenului, adica incepand cu cele aferente lunii februarie, cand ati devenit proprietar.
Gdf suez
bogdangrigorescu05
Buna ziua,
In luna 13-11-2015, am achizitionat un imobil ( p+1) constructie noua. Imobilul este racordat la reteaua de gaze in momentul achizitionari. La ... (vezi toată discuția)