avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2011 soluții astăzi
Forum Activitate Teona9921

Activitate Teona9921

Bună ziua ! Am o problemă de ceva timp si nu ii gasesc nici o rezolvare. Am o mașină pusa pe numele meu, mașina am vandut-o acum 3 ani dar atunci cum a fost situatia nu am reusit sa fac actele, ea rămânând in continuare pe numele meu chiar daca era vândută. De ceva timp ma chinui sa o radiez sau sa o scot de pe numele meu la taxe si impozite dar nimeni nu imi da o solutie, am fost si la poliție si nimic .. toată lumea imi spune ca nu se poate face nimic. As dori daca se poate si daca cunoase cineva o soluție pentru aceasta problema. Va mulțumesc anticipat!
Discuție Intrebare
Buna ziua. Am si eu o intrebare .. tatal copilului meu a fost eliberat din penitenciar, el nu este tata in certificat, nu are niciun drept asupra copilului. Are probleme cu alcoolul, ma ameninta, face scandal, am chemat politia dar nu au facut mare lucru. Mi-e frica sa ies cu copilul afara, as vrea sa stiu ce pot face, va multumesc frumos.
Buna ziua. Am si eu o intrebare, am un copil din afara casatoriei, nu sunt si nu am fost casatorita. Copilul meu nu are tata in certificat, nu a fost recunoscut, tatal copilului fiind in inchisoare cand eu am nascut dar noi nu mai aveam o relatie de mult timp. Copilul are acum 2 ani jumate si el cand iese de la inchisoare vrea sa ceara recunoasterea copilului dar eu nu imi doresc acest lucru. Ce as putea face in situatia asta daca vreau sa raman doar eu in certificat ?