avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate Levente78

Activitate Levente78

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
azi am mai scris un raspuns si nu mai este. deranjeaza adevarul
se cenzureaza pe forumul avocatnet.ro
Mulțumesc.

Am avut nevoie de confirmarea cuiva că așa este.

Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor, serviciul Stare Civilă. Face abuzuri la cererile depuse si formulate corect cu toate datele. Și refuză eliberarea unui certificat medical care a fost dată de tata-l meu acolo după nașterea mea.
Legată de OG nr. 27/2002 actualizata privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor.

1. Prin ce metode legale mi se pot clasa o petiție la un insitut?

2. Cum pot căuta după ordonanță sau altă oricare lege după ultima actuliazare să fiu sigur că citesc legea care este valabilă și nu una veche. - o pagină oficială în care se poate căuta după numărul de lege.
utilizator ironic :)) poate o sa primesc si eu o reclamatie ca am scris asa.

DESPRE PROPRIETATEA MEA! In imaginatia dvs. nu intra a avea in posesie si un parc sau o parte din el? Le stiti pe toate?

Desigur, ma si duceam fara probe. Multumesc, chiar asta era raspunsul asteptat.
Am cautat legea legea pensiilor modificate cu referire la pensia de invaliditate, dar nu am avut un rezultat pozitiv. Si asa pun intrebarea aici.

Mama mea are pensia de invaliditate gradul III. Dupa modificarea legii pensiilor, care e valabil din 1 ian 2011, poate sa lucreze 4 ore/zi fara sa afecteze pensia ?
E o firma care e infiintata in franta si merge pe legistatia de acolo, iar activitatea o ai in Romania? TVA-ul de care scrii e TVA-ul romanesc sau francez pentru anul urmator?
Răspuns la discuția adaugarea vechimii in salariu
imi puteti scrie care e legea care specifica ca este obligatorie plata vechimi?
Sunt angajat ca Operator Calculator si lucrez ca Tehnoredactor la un ziar local.
Am salariul de 600 impozitabili. Acest salariu se calculeaza in felul urmator la mine la ziar.
Salariul minim 500 lei
+
diploma de operator calculator (calificati = 1,2)
=
600 lei

Intrbarea mea vine in legatira cu vechimea mea din cartea de munca. De 3-4 luni am depasit 3 ani de vechime in cartea de munca. Acesta cum se plateste? Eu stiu +5% la salariu, in cazul meu. Nu mi se plateste si mi se spuen ca e inclus in salariu deja. Eu nu cred asta.

Atunci imi vine 600 + 5% = 630 lei? asa trebuie sa fie pentru mine?