Am citit acum pe Internet ceva despre faptul că pentru procesele penale nu se depun Întâmpinări, şi e destul de logic, pentru că Întâmpinări ar putea depune doar un pârât.
CristinaPaisa a scris:
Se depun Note scrise în procedură de Camera Preliminară în care se pot contesta probele și legalitatea rechizitoriului, dacă este cazul.
Asta dacă sunteți inculpat. Dacă sunteți parte civilă, nu trebuie să faceți nimic.
Am primit pe 18.09.2015 o citație pentru a fi prezent azi 24.09.2015, la camera B.I.R.P., pentru o Audienţă, în calitate de Petiţionar.
Dar am găsit ceva mai jos scris ceva despre faptul că „în conformitate cu dispoziţiile art.114 alin.1 din C.P.C. (nu am găsit acest articol care să arate ceva despre Întâmpinare !) trebuie să depun Întâmpinare cu cel puţin 5 zile înainte de termen sub sancţiunea decăderii din dreptul de a mai propune probe şi de a invoca Excepţii”
E ciudat de ce cel care a redactat acea Citaţie pentru Audienţă a dat acea informaţie evident eronată. Extrem de ciudat, n-am mai întâlnit aşa ceva.
La fel, n-am mai auzit de ...
Audienţă la camera B.I.R.P. a Judecătoriei. Oare ce mi se va cere acolo, că am auzit că Joia are audienţă Judecătorul Delegat, de la 10 la 12 ?
Biroul de Informare şi Relaţii Publice:
În conformitate cu art. 77 din Regulament Biroul de Informare şi Relaţii Publice asigură legăturile instanţei cu publicul şi cu mijloacele de comunicare în masă, în vederea garantării transparenţei activităţii judiciare şi asigură activitatea de soluţionare în termen a petiţiilor în condiţiile legii.
Audiențe Judecător Delegat B.I.R.P. - joi - ora 10,00 - 12,00 si 15.30 - 18.30.