avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Metodele prin care se poate clasa o petiție - OG nr. ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Metodele prin care se poate clasa o petiție - OG nr. 27/2002

Legată de OG nr. 27/2002 actualizata privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor.

1. Prin ce metode legale mi se pot clasa o petiție la un insitut?

2. Cum pot căuta după ordonanță sau altă oricare lege după ultima actuliazare să fiu sigur că citesc legea care este valabilă și nu una veche. - o pagină oficială în care se poate căuta după numărul de lege.
Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2017
Levente78, utilizator
Cel mai recent răspuns: Levente78 , utilizator 10:53, 14 Martie 2017
1. Motive de clasare ale unei petitii:
- petitiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului

- petitiile de la acelasi petitionar ori de la o autoritate sau institutie publică greşit sesizata, cu acelasi continut.

2. Despre ce act normativ este vorba?

3. Puteti accesa acest link
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 14 Martie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc.

Am avut nevoie de confirmarea cuiva că așa este.

Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor, serviciul Stare Civilă. Face abuzuri la cererile depuse si formulate corect cu toate datele. Și refuză eliberarea unui certificat medical care a fost dată de tata-l meu acolo după nașterea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O petitie nesemnata poate fi considerata anonima? MIXAM MIXAM Regimul petitiilor reglementat de Ordonanta 27/2002 art. 7 nu se iau in considerarea petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de ... (vezi toată discuția)
Cum se denunta o ilegalitate? deea_tainted deea_tainted Buna seara! In cazul in care doresc sa denunt activitatea unei firme ca fiind inselatoare, ce incheie contracte care nu sunt respectate si prin care ... (vezi toată discuția)
Petitie fara date de identificare petent puimicc puimicc Daca o petitie forumulata prin e - mail contine doar un nume, fara alte date de identificare, petentul poate actiona o institutie in judecata pentru ... (vezi toată discuția)