Buna ziua , am un dosar pe rol: plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 NCPP), tatal fetitei mele are vizite de a lu fetita, au fost cateva da ti cand nu i am dat o deoarece a fost bolnava si ma reclamat, acum am ajuns sa ne intelegem si se respecta vizitele, as putea sa facem ceva la notar amandoi in acest sens pentru dosarul de la judecatorie, eu trebuie sa ma apar iar el a dispus sa mergem la un notar sa declaram ca o a fost o neintelegere la momentele resoective si ca se vor respecta vizitele, ce anume trebuie sa cer notarului pentru a ma ajuta in instanta?
Bună ziua. Fostul, tatăl fetei mele, a făcut o reclamație, citație la judecătorie deoarece nu îl las sa vadă fata, are imediat 3 ani fetita, nu sunt de acord deoarece el vorbește f urat și ma și bătut, nu avea grija de mine de fetita, doar se juca 30 de minute cu ea și atât, nu am fost căsătoriți doar concubini. Am plecat de la el ptr ca era sub orice critica și nu ne mai înțelegeam. Ma reclamat ca vrea fata la el de sâmbătă pana duminica plus vizite la domiciliul meu, va trebui sa ma prezint, însă merg cu dovezi ca vorbea urat și ma agresat, ce se poate întâmpla? Eu nu vreau sa i dau fata doar când ea va fi Maricica, nu sunt de acord sa dorma fata cu el, și euu sa nu fiu în preajma ei. Nu am încredere în el, fata încă are pampers, el nu se ascunde de fata când merge la baie plus multe altele.
Buna ziua. Am o fetita de 2 ani si 9 luni cu fostul partener nefiind casatoriti. El e trecut ca tata dar fata e pe numele meu. Omul acela ma jignit ma batut de fata cu fata si am plecat de la el. Eu nu sunt de acord sa ia fata .nu am incredere in el. El a zis ca ma da in judecata si ca vrea costudia fetei. Are vreo sansa? Inafara de faptul ca ar putea sa aibe drept la vizita si pensie alimentara. Avand in vedere ca nu are proprietati pe nume si nici nu e angajat.