avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot sa țin contabilitatea unei firme?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot sa țin contabilitatea unei firme?

Buna ziua, as dori sa țin contabilitatea unei firme însă am doar facultate și licență pot?
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 01:38, 23 Ianuarie 2024
Daca sunteti angajata la acea firma da puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos puteti sa imi spuneti si mie daca un angajat cu functia de jurist, (este angajat din noiembrie 2007) care a urmat cursurile facultatii ... (vezi toată discuția)
Pot desfasura activitati de contabilitate? motzart motzart Buna ziua, am terminat facultatea de stiinte economice,specializarea contabilitate si inf.de gestiune. As dori sa stiu daca pot sa tin contabilitate la ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de turism emilia73 emilia73 Doresc sa infiintez o agentie de turism.Am brevet de manager pentru o agentie detailista, dar sunt si economista.Eu lucrez in alta parte, loc de munca la care ... (vezi toată discuția)