avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate Chiș Nicoleta 7

Activitate Chiș Nicoleta 7

La finalul unui proces pentru stabilirea graniței intre vecini cine suportă cheltuielile de judecată și cheltuielile pentru reconstruirea gardului?
Răspuns la discuția Bună seara!
Cheltuielile pentru reconstruirea gardului?
Discuție Bună seara!
Imi spuneti vă rog la finalul unui proces pentru stabilirea graniței intre vecini cine suportă cheltuielile de judecată?
Discuție Bună seara!
Vecinul mă amenință să închid o fereastră care dă spre grădina lui,distanța e mai mică de un metru, în autorizația pe care am obtinut o aproximativ acum 20 ani e trecut iluminator..,am vreo șansă să păstrez fereastra ,mentionez că nu o deschid, o folosesc pentru lumină .
Imi spuneți vă rog partajarea garsoniere cum se face?
Împreună cu fostul soț am o garsonieră, în cazul în care unul din noi decedează cum se face succesiunea, mentionez că am doi copii, unul e major.
Mulțumesc frumos!
Bună dimineața. Imi spuneti vă rog cine ar trebui să suporte costurile pentru repararea gardului din partea stângă a curții mele, vecinul are grădina în dreptul curții mele.
Discuție Gard cu vecinul
Bună dimineața! Imi spuneti vă rog gardul din partea stângă ( curte la mine,vecinul are grădina în partea lui) ,cine ar trebui să suporte costurile? Mulțumesc anticipat!