avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața! - suportare costuri reparație gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața! - suportare costuri reparație gard

Bună dimineața. Imi spuneti vă rog cine ar trebui să suporte costurile pentru repararea gardului din partea stângă a curții mele, vecinul are grădina în dreptul curții mele.
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Chiș Nicoleta 7 , utilizator 09:38, 8 Mai 2020
Buna dimineata.
Normal, ambii vecini.
Am observat ca in unele zone se practica metoda" ca fiecare sa construiasca partea de gard din fata casei, urmand ca gardul din spatele casei sa fie construit de vecinul din spate, acesta devenind gardul din fata casei sale, s.a.m.d.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema gard vecin george u george u buna ziua ,de vreo 2 ani parintii mei tot au probleme cu vecinii ( amenintari ,injurii,etc.) ultima problema vecinii au sarit la bataie pe motiv ca a intrat ... (vezi toată discuția)
Reparatii garduri cu vecinii ludovicbutnaru ludovicbutnaru Buna ziua. As dori sa-mi spuneti parerea dumneavoastra in urmatoarea problema ; Am vecini de gradina pe ambele parti.Casele sint paralele la strada. Care ... (vezi toată discuția)
Gard cu vecinul Chiș Nicoleta 7 Chiș Nicoleta 7 Bună dimineața! Imi spuneti vă rog gardul din partea stângă ( curte la mine,vecinul are grădina în partea lui) ,cine ar trebui să suporte costurile? ... (vezi toată discuția)