avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reparatii garduri cu vecinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reparatii garduri cu vecinii

Buna ziua.
As dori sa-mi spuneti parerea dumneavoastra in urmatoarea problema ;
Am vecini de gradina pe ambele parti.Casele sint paralele la strada.
Care este partea de gard pe care sint OBLIGAT sa o repar ; cea din stinga sau cea din dreapta ? (privind de la casa spre fundul gradinii )
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 16:01, 3 Iunie 2019
Buna ziua,
La noi in zona, Dambovita,, s-a obisnuit* ca fiecare sa-si faca gardul din fata casei, cum ar veni...scandura sa fie spre fata casei si parii, stalpii, si cusacii catre vecin, catre spatele casei vecinului, "sa se vada frumos in fata uluca".
Din ce cunosc, legal ar trebui sa contribuie ambi vecini la repararea/constructia gardului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema gard vecin george u george u buna ziua ,de vreo 2 ani parintii mei tot au probleme cu vecinii ( amenintari ,injurii,etc.) ultima problema vecinii au sarit la bataie pe motiv ca a intrat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! - suportare costuri reparație gard Chiș Nicoleta 7 Chiș Nicoleta 7 Bună dimineața. Imi spuneti vă rog cine ar trebui să suporte costurile pentru repararea gardului din partea stângă a curții mele, vecinul are grădina ... (vezi toată discuția)