avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Activitate ElenaButnaru

Activitate ElenaButnaru

Multumesc!O sa trimit documentele.Nu lucreaza cu publicul.Am tot incercat sa-i prind la telefon,dar tot timpul este linia ocupata.M-am gandit ca poate careva din dvs. cunoaste vreo situatie asemanatoare.
In cele 30 zile ma incadrez !problema este ca nu am anuntat in termen de 3 zile acel contract,chiar daca am lucrat o zi.Pe carnetul de vize scrie ca este o obligatie si mi.e teama sa nu inceteze somajul definitiv pentru ca nu respectat aceasta obligatie.
Buna ziua!Obligativitatea anuntarii la somaj pentru sistare in termen de 3 zile de la inceperea unui contract de munca este obligatorie?Am lucrat 1 zi cu contract de munca pe perioada determinata,eu fiind in somaj..Acum doresc sa revin in somaj dar cele 3 zile au trecut si va intreb pe dumneavoastra daca acest lucru ar fi un impediment pentru revenirea mea in somaj.Va multumesc.
Multumesc!Asa o sa fac!
Da..am aflat ..mi.au facut contract pe perioada nedeterminata .Figurez la ei cu o zi lucrata.Eu nu am semnat nimic.Cum sa mi se intrerupa somajul?dar este un contract de munca facut fara acordul meu!Unde trebuie sa ma adresez sa pot sa.l anulez sau alta varianta.Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.!
Buna ziua!
Sunt in somaj.Am fost la un interviu pentru un loc de munca si am convenit sa merg o zi la ei sa vad daca as putea sa fac fata volumului de munca ,inainte de a da un raspuns.Raspunsul meu pentru ei a doua zi a fost negativ.In ziua respectiva mi.au cerut o copie dupa C.I cu mentiunea ca in cazul in care raspunsul este afirmativ sa poata edita contractul.A doua zi dupa raspunsul meu m.am trezit cu mesaj de la firma sa merg sa semnez decizia de incetare contract.Ce sa inteleg?mi.au facut contract de munca si l-au inregistrat fara semnatura mea?pierd somajul?va rog daca puteti sa ma sfatuiti.Va multumesc.
Buna ziua!O persoana aflata in somaj tehnic care primeste preaviz cu disponibilizare conform art.65 alin(1) si care este in stimulent de insertie...poate sa fie data afara? Ce se intampla cu stimulentul?multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Buna ziua! Lucrez la un restaurant.Dupa cum stiti este o activitate suspendata momentan.Toata firma este in somaj tehnic.Doresc sa ma intorc la locul de munca pentru a putea beneficia de stimulentul de insertie.Data la care eu trebuie sa ma intorc este de 15 Iunie,fetita implineste 2 ani pe 15 Aug.Firma spune ca trimit degeaba cererea de revenire la serv pt ca nu are cum sa.mi activeze contractul de munca...Nu stiu cum sa procedez....Multumesc.