avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt in somaj.Am fost la un interviu pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt in somaj.Am fost la un interviu pentru un loc ...

Buna ziua!
Sunt in somaj.Am fost la un interviu pentru un loc de munca si am convenit sa merg o zi la ei sa vad daca as putea sa fac fata volumului de munca ,inainte de a da un raspuns.Raspunsul meu pentru ei a doua zi a fost negativ.In ziua respectiva mi.au cerut o copie dupa C.I cu mentiunea ca in cazul in care raspunsul este afirmativ sa poata edita contractul.A doua zi dupa raspunsul meu m.am trezit cu mesaj de la firma sa merg sa semnez decizia de incetare contract.Ce sa inteleg?mi.au facut contract de munca si l-au inregistrat fara semnatura mea?pierd somajul?va rog daca puteti sa ma sfatuiti.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ElenaButnaru , utilizator 14:07, 28 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil sa va fi facut c.i.m. fara semnatura dvs .... pierdeti somajul numai daca c.i.m. este pe durata nedeterminata sau pe o durata mai mare de 12 luni.
Da..am aflat ..mi.au facut contract pe perioada nedeterminata .Figurez la ei cu o zi lucrata.Eu nu am semnat nimic.Cum sa mi se intrerupa somajul?dar este un contract de munca facut fara acordul meu!Unde trebuie sa ma adresez sa pot sa.l anulez sau alta varianta.Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.!
In instanta ,mergeti si solicitati anularea c.i.m. plus repunerea in drepturi .
Multumesc!Asa o sa fac!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj predator predator Buna seara, o sa incep direct, m-am angajat la o firma de consultanta, in 25 sept 2013, am fost la interviu si dupa aceea la semnarea actelor, dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Somaj ioanaiux ioanaiux Buna ziua, Ma aflu in preaviz pana in 8 martie din cauza ca firma a intrat in insolventa, am vechime de 3 ani la locul de munca si din data de 9 martie ar ... (vezi toată discuția)
Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)