avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie

Buna ziua! Lucrez la un restaurant.Dupa cum stiti este o activitate suspendata momentan.Toata firma este in somaj tehnic.Doresc sa ma intorc la locul de munca pentru a putea beneficia de stimulentul de insertie.Data la care eu trebuie sa ma intorc este de 15 Iunie,fetita implineste 2 ani pe 15 Aug.Firma spune ca trimit degeaba cererea de revenire la serv pt ca nu are cum sa.mi activeze contractul de munca...Nu stiu cum sa procedez....Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 15 Mai 2020
Simplu:
- cerere de reluare a activitatii
- angajatorul va trimite in somaj tehnic pana la reluarea activitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca dupa ccc Gisela Gisela Buna ziua. Situatia este in felul urmator: fetita mea acum are 1 an si 4 luni. Cand trebuie eu exact sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Revenire ccc carmenctin carmenctin Buna ziua, In luna ianuarie 2013 bb implineste un an si tot atunci expira si CCC (am optat pentru un an). Pentru a beneficia de stimulentul de insertie m-am ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca inainte de implinirea celor 2 ani optati pt ccc! denisa25 denisa25 Buna ziua! Am nascut in data de 19 .10.2012. Am optat pentru 2 ani la CCC. Ar trebui sa ma intorc la munca in data de 19 .09.2014.sunt nevoita sa ma ... (vezi toată discuția)