avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!Obligativitatea anuntarii la somaj pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!Obligativitatea anuntarii la somaj pentru sistare in ...

Buna ziua!Obligativitatea anuntarii la somaj pentru sistare in termen de 3 zile de la inceperea unui contract de munca este obligatorie?Am lucrat 1 zi cu contract de munca pe perioada determinata,eu fiind in somaj..Acum doresc sa revin in somaj dar cele 3 zile au trecut si va intreb pe dumneavoastra daca acest lucru ar fi un impediment pentru revenirea mea in somaj.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ElenaButnaru , utilizator 08:43, 18 Noiembrie 2020
Repunerea în plată, după suspendare, se face de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data încetării situației care a condus la suspendare.
In cele 30 zile ma incadrez !problema este ca nu am anuntat in termen de 3 zile acel contract,chiar daca am lucrat o zi.Pe carnetul de vize scrie ca este o obligatie si mi.e teama sa nu inceteze somajul definitiv pentru ca nu respectat aceasta obligatie.
Mergeti la somaj si vedeti ce va spun.
Multumesc!O sa trimit documentele.Nu lucreaza cu publicul.Am tot incercat sa-i prind la telefon,dar tot timpul este linia ocupata.M-am gandit ca poate careva din dvs. cunoaste vreo situatie asemanatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate beneficia de indemnizatie de somaj? andral andral Daca o persoana aintrerupt somajul ,angajandu-se la o firma dar dupa perioada de proba[5 zile+1zi previz] i s-a facut o Notificare in care este scris ca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj saftmiki saftmiki Am un salariat care a fost in cresterea copilui 2 ani, a venit a stat 2 saptamani si a plecat in somaj.A stat o luna in somaj si apoi a venit si la-m reangajat ... (vezi toată discuția)
Din somaj in somaj OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI Daca din somaj sunt angajat pe o perioada determinata iar perioada de proba este de 20 de zile lucratoare si angajatorul decide sa ma concedieze am dreptul la ... (vezi toată discuția)