avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate FlorinaVasilica

Activitate FlorinaVasilica

Pe un drum de servitute, privat, eu folosesc drumul, filmarea este făcută de proprietarul drumului

Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua,

Filmarea a fost realizata in spatiul public sau privat?

Este legal sa fii filmat pe ascuns? Poate constitui proba la un proces o filmare realizata fără acordul persoanei filmate?
Bună ziua! Am in plan sa cumpăr o casa pe care proprietarul dorește 90.000 de euro. Doresc sa accesez un credit imobiliar, dar maximul pe care-l pot primi sunt 70.000 euro (10.500 plătesc eu avans, iar 59.500 îmi da banca). Proprietarul este de acord sa achit diferența de 20.000 de euro (pana la 90.000) atunci când vând apartamentul pe care-l dețin în prezent (sunt proprietar). Ce portiță legală am pentru a face acest lucru? Mulțumesc!
Buna seara! Am un apartament achiziționat prin Prima Casa in 2017. Am facut atunci un imprumut din care am platit deja mai mult de o treime. As dori sa l vand. Exista vreo procedura legala care sa mi permita sa primesc un avans de la cumparator, sa lichidez creditul (avand in vedere ca nu au trecut 5 ani, nu l pot vinde daca nu e achitat complet creditul) apoi dupa semnarea contractului de vânzare-cumpărare sa primesc si diferenta de bani?