avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Activitate Ionelapaula

Activitate Ionelapaula

De unde știți dvs ca a fost cumpărat cu buna credință??? I au luat pământul fiecare cum a putut ..Știau ca nu este în apele lui si il vrajeau sa le vând și el a vândut totul fără sa ,stie familia

sorin.damian a scris:

Dar moral cum ar sta lucrurile? Cineva care a cumparat cu buna credinta acum 19 ani, ar fi corect sa-i luati bunul inapoi ?

Mulțumesc!!!Am înțeles ca ,chitanta de mana nu este valabila în instanță...

Buna ziua!!! Socrul meu a vândut un teren acum 19 ani doar ,cu chitanta de mana el intere timp a decedat ,aceia nu si au făcut acte pe el doar au plătit impozit asa mi au spus întrebarea este .... Soțul își poate recupera pământul????
Nu am beneficiat deloc de acei bani nu a vrut sa îmi aprobe dosarul
Bună ziua am și eu o întrebare la dumneavoastră eu lucrez la spital soțul la patron eu dc nu pot beneficia de mărirea aceea pt copil pana în 12 ani??Motivul :nu lucrează și soțul în linia întâi asa mi a răspuns jurista de la spital
Bună ziua am și eu o întrebare eu lucrez la spital soțul la patron iar mie nu au vrut sa îmi aprobe dosarul pt indemnizația de 75 la suta pt cei cu copii pana la 12 ani motivul :ca nu lucrează și soțul în linia întâi. Este legal asa ceva???