Buna ziua,
m-am judecat cu una din societatile de asigurare din Romania, din August 2008 pana in Aprile 2012 .
Conform sentintei penale ramasa definitiva dupa recursul intentat de catre dumnealor, din 05.04.2011 urma sa primesc despagubire suma de 93.898,35 ron, suma primita abia in 05.04.2012, in urma executatrii silite intentata in data de 27.03.2012 .
Doresc sa ma ajutati, tinand cont de cele enumerate mai sus care este suma corelata cu rata inflatiei si cum se calculeaza penalitatile, pana la data de 05.12. 2012 .
Pentru contestarea unui pv de contraventie , cum trebuie procedat ?:
1) se achita pv si se depune contestatia? sau
2) se achita pv in urma depunerii contestatiei
respectuos , multumesc pentru amabilitatea de a raspunde
As dori sa stiu cum si in ce mod sau daca este vre-o formula de calcul care sa vina in sprijinul aplicari ordinului CSA Nr.11 / 2007 , conform Art . 49 alin. 1 lit f .
Unde se poate gasi acea formula sau un mod de calcul , pentru 20 zile de ingrijire medicala ?
Detin o masina , care are asigurare casco si este inplicata intr-un accident in calitate de " parte vatamata " , catre cine trebuie sa ma-ndrept in vederea deschideri dosarului de dauna ?
- CASCO
- RCA -ul celui vinovat de producerea accidentului !
DAR DACA SE DESCHIDE DOSAR DE DAUNA LA AMBELE ASIGURARI ? CASACO MEU SI RCA-ul CELUI VINOVAT ! CAT ESTE DE LEGAL
SAU POATE ILEGAL !