avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate Stony

Activitate Stony

Problema de gestiune.
Eu (X) am luat niste materiale in custodie de la un gestionar (Y). Intre timp Y a predat gestiunea lui Z, dar a anexat in procesul verbal de predare-primire numarul de inregistrare a PV-ului de custodie. Am vreo obligatie fata de Z?
Pun aceasta problema deoarece materialele luate in custodie au pierit
Da. Eu am predat toata gestiunea. Am luat cateva materiale in custodie. Materiale ce in PV-ul de predare primire a gestiunii figureaza ca predate lui

Cornel Vasile a scris:

Materialele pe custodie le-ati predat si pe acestea?

Buna ziua! Caut raspuns la urmatoarea situatie:

Am predat o gestiune, dar cu o saptamana inainte de a semna procesul verbal de predare-primire am semnat un alt proces verbal de custodie a unor materiale. Predadorul materialelor pe custodie este cel care imi prelua gestiunea. In momentul respectiv nu era titular pe gestiune.
In PV-ul final nu este mentionat acel PV de custodie
Intrebarea este, PV-ul de custodie este valabil?
Discuție Amenda parcare
Buna ziua! Am primit amenda pentru o parcare neregulamentara. In procesul verbal mi-au scris gresit numele, au "mancat" o litera. Pot face ceva sa nu platesc amenda din cauza asta?
Multumesc! Nu am pus intrebarea corect. De fapt vroiam sa stiu ce avantaje am daca platesc lunar acea suma minima.

Cornel Vasile a scris:

Un avantaj ar fi lipsa stresului de la locul de munca.

Dezavantaj : existenta unei surse de finantare din care sa puteti achita contributia.

Buna ziua! Doresc sa fac o pauza de 12 luni in campul muncii. Am aflat ca pot sa-mi platesc contrubutiile la stat pentru a-mi "merge vechimea" in munca, si ca ar fi undeva la 520 lei pe luna. Imi puteti spune ce avantaje sunt si dezavantaje daca aplic sa fac acest lucru?
Multumesc mult