avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare

Buna ziua! Am primit amenda pentru o parcare neregulamentara. In procesul verbal mi-au scris gresit numele, au "mancat" o litera. Pot face ceva sa nu platesc amenda din cauza asta?
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 00:05, 10 Iulie 2020
Contestați procesul verbal!
Datele dumneavoastră de identificare trebuie sa fie corecte. În cazul în care nu se întâmplă acest lucru, procesul verbal este nul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru parcare neregulamentara eu1983 eu1983 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat : masina este parcata in fata blocului pe trotuar, vine politia sa o ridice si doar sotia este acasa. Politistul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit o amenda de la politia locala in urma unei ... BogdanStefan1 BogdanStefan1 Buna ziua! Am primit o amenda de la Politia Locala Constanta in urma unei \'dispute\' (daca o pot numi asa) cu un politist local pe baza ca am intrat intr-o ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera intocmita gresit persanu persanu Vineri am primit o amenda, iar agentul constatator a scris gresit numarul de inmatriculare al autovehiculului cu care am fost surpins. Ma intreb daca am vreo ... (vezi toată discuția)