avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Caut raspuns la urmatoarea situatie: Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Caut raspuns la urmatoarea situatie: Am predat o gestiune, ...

Buna ziua! Caut raspuns la urmatoarea situatie:

Am predat o gestiune, dar cu o saptamana inainte de a semna procesul verbal de predare-primire am semnat un alt proces verbal de custodie a unor materiale. Predadorul materialelor pe custodie este cel care imi prelua gestiunea. In momentul respectiv nu era titular pe gestiune.
In PV-ul final nu este mentionat acel PV de custodie
Intrebarea este, PV-ul de custodie este valabil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 13 Aprilie 2021
Materialele pe custodie le-ati predat si pe acestea?
Da. Eu am predat toata gestiunea. Am luat cateva materiale in custodie. Materiale ce in PV-ul de predare primire a gestiunii figureaza ca predate lui

Cornel Vasile a scris:

Materialele pe custodie le-ati predat si pe acestea?

In acest caz, normal, ar trebui incheiat un PV de preluare in custodie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema de gestiune. Stony Stony Problema de gestiune. Eu (X) am luat niste materiale in custodie de la un gestionar (Y). Intre timp Y a predat gestiunea lui Z, dar a anexat in procesul ... (vezi toată discuția)
Documente in caz de marfa la terti ARIANA_2007 ARIANA_2007 Am urmatorul caz. Am incheiat un contract de prestare servicii cu un partener. Eu ii furnizez materiale iar el imi ofera mana de lucru pentru montaje diverse. ... (vezi toată discuția)
Uirgent- fisa de lichidare- andreea_eremia andreea_eremia Cand se semneaza fisa de lichidare? Eu sunt in acest moment in perioada de preaviz. Maine trebuie sa predau laptop-ul si telefonul primit de la firma. Mi se ... (vezi toată discuția)