avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avantaje/dezavantaje continuitatii in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avantaje/dezavantaje continuitatii in munca

Buna ziua! Doresc sa fac o pauza de 12 luni in campul muncii. Am aflat ca pot sa-mi platesc contrubutiile la stat pentru a-mi "merge vechimea" in munca, si ca ar fi undeva la 520 lei pe luna. Imi puteti spune ce avantaje sunt si dezavantaje daca aplic sa fac acest lucru?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:29, 9 Iunie 2020
Un avantaj ar fi lipsa stresului de la locul de munca.

Dezavantaj : existenta unei surse de finantare din care sa puteti achita contributia.
Multumesc! Nu am pus intrebarea corect. De fapt vroiam sa stiu ce avantaje am daca platesc lunar acea suma minima.

Cornel Vasile a scris:

Un avantaj ar fi lipsa stresului de la locul de munca.

Dezavantaj : existenta unei surse de finantare din care sa puteti achita contributia.

Avantajul este ca perioada respectiva vi se ia in calcul ca stagiu de cotizare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie pensie pfa cu norma de impozit MARIUSPAUN75 MARIUSPAUN75 Buna ziua. Am fost PFA cu norma de impozit pt o perioada de 5 ani, timp in care am platit la stat impozitul pe profit, pt pensii si pt sanatate. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Contributie pensie radunadal radunadal buna dimineata , as dori sa va intreb urmatoarele : Am varsta de 42 de ani , as putea sa platesc din mana contributile la stat pana la varsta de pensionare ? ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare Adriana68 Adriana68 Am 51 de ani si 33 ani in campul muncii ( fara vreo grupa ). As dori sa stiu , conform noii legi a pensiilor varsta minima la care pot iesi la pensie. ( nu mai ... (vezi toată discuția)