avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate daciatrusca77

Activitate daciatrusca77

Buna ziua! Am transmis notificarea formular D11 (persona juridica) pentru a beneficia de amnistia fiscala conform OUG 107 pe 23 septembrie, dupa care care ANAF mi-a dat pierdere la esalonare, fiind ratele intarziate la plata, iar pe data de 26 septembrie ANAF a instituit masuri de executare silita blocand conturile firmei. Mi s-a spus ca se suspenda executarea doar pentru accesorii nu si pentru debit. Este adevarat? Mentionez ca nu au emis CAF sau decizie de amanare la plata pana acum.
Va rog mult imi puteti spune daca mai este obligatoriu Registrul metalelor pretioase in cazul comertului cu bijuterii? Multumesc!
Buna ziua! Va rog mult imi spuneti daca pentru aplicarea cotei reduse de 5% la vanzarea de locuinte este obligatorie declarație cumparatorului pe propria răspundere, autentificată de un notar, din care să rezulte că va utiliza aceste clădiri conform destinației prevăzute de lege, care se păstrează de vânzător pentru justificarea aplicării cotei reduse de TVA de 5%. Multumesc!
Buna ziua! Conform Ordinului nr. 4.492/2021 poate fi recunoscut in Romania si atestatul de sofer profesionist transport categoria C, E?