avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Conform Ordinului nr. 4.492/2021 poate fi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Conform Ordinului nr. 4.492/2021 poate fi recunoscut ...

Buna ziua! Conform Ordinului nr. 4.492/2021 poate fi recunoscut in Romania si atestatul de sofer profesionist transport categoria C, E?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 1 Septembrie 2021
Atestatul de transport marfă si Atestatul de transport persoane sunt acte recunoscute in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana desemnata pentru transportul de marfa tensyon89 tensyon89 Buna ziua! ,persoana desemnata pentru transportul de marfa in trafic intern poate conduce un autovehicul de 22 tone fara sa aiba atestat profesional pt ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnata sau coordonatorul de trafic poate conduce ocazional camionul? ContSters251845 ContSters251845 Un coordonator de transport marfa poate conduce si el camionul ? (Detine calificare persoana desemnata si toate documentele de calificare pt sofer ... (vezi toată discuția)
Atestat transport marfa - amenda lipsa categoria e pe atestat, modalitate de contestare mario_forever75 mario_forever75 Am obtinut atestatul de transport marfa imediat dupa ce am obtinut categoria C si dupa aceasta am obtinut categoria E.Pe atestat este trecuta categoria C iar ... (vezi toată discuția)