avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate RalucaP.

Activitate RalucaP.

Bună seara! Am absolvit Facultatea de Asiatenta Sociala în anul 2005 și am profesat in cadrul unei institutii subordinate primariei din orasul in care locuiam. Nu mai lucrez din 2014, nici nu mai locuiesc în tara tot de atunci. Discutam azi cu cineva care mi-a spus ca acum, ca să poți profesa ca asistent. soc. nu mai e suficienta diploma de absolvire a facultății ci trebuie sa faci parte și din Colegiul Asistenților Sociali. Pe vremea mea n-am auzit de asa ceva; nici la angajare nu mi s-a cerut sa ma inscriu intr-un astfel de colegiu și nici pe durata perioadei în care am lucrat. Mi-e neclara situația ... am absolvit degeaba facultatea? Anii în care am fost angajata pe post de as. soc. nu îmi sunt recunoscuți? Ma puteți lamuri, va rog?
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Inteleg ... indiferent de forma in care masina ar fi pe numele meu? Nu musai prin vanzare-cumparare, actualul proprietar ar putea sa mi-o dea putea drept cadou, sau donatie. Chiar in cazul in care masina e pe numele meu dar de fapt o foloseste altcineva? Va multumesc mult de tot pentru amabilitatea de a-mi clarifica toate dubiile!
Buna ziua! Am poprire pe cont (datata 2016) pentru care, pana acum 1 an, plata o facea contabila de la fostul loc de munca. De 1 an de zile nu lucrez, motiv pentru care plata s-a intrerupt. Locuiesc in Italia acum si am o masina pe care trebuie sa o trec pe numele meu (sub forma de achizitie sau sub forma de cadou sau donatie). Masina e un VW din 2006. As vrea sa stiu daca popririle pe cont din Romania pot ajunge si in Italia, pe conturile bancare deschise aici sau/si pe bunurile materiale personale pe care le-as putea dobandi aici (masina e cu numere de Italia). Am intrebat cativa avocati romani de aici, dar toti mi-au spus ca nu cunosc legile din Romania, musai sa caut raspunsuri la cei de acasa.
Buna ziua! Pe contul bancar deschis in Romania am poprire. Deocamdata sunt in Italia (nu lucrez) si, conform legislatiei de aici, trebuie sa-mi inmatriculez masina aici. E o masina veche, din 2006. Imi poate ajunge poprire pe masina aici in Italia? Multumesc!