avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate nicolii

Activitate nicolii

buna ziua ,
Am si eu cateva nelamuriri legate de o padure care este proprietate personala.
-ca sa poti taia lemne din padure prop personala iti trebuie acordul ocolului silvic sau primariei?trebuiesc marcati cumva arborii care sunt pentru taiere si cum se procedeaza cu abrorii cazuti?
-este o lege recent data si daca da nu trebuia sa fie instiitati si proprietari?
-in cazul amenzii si confiscarii drujbei cum trebuie procedat pentru a intra din noi un posesia drujbei?

va multumesc mult!!!
buna ziua
as vrea sa stiu si eu daca concediu pt cresterea copilului se considera vecime?doresc sa imi pun actele pt somaj si vroiam sa stiu daca voi depasi 5 ani cotizati cu indemnizatie sau fara ea..

va multumesc.
va multumesc
in cer scuze....
1.dosarul pt somaj trebuie depus acolo unde este domiciliul nu in judetul unde am lucrat. unitatea unde am lucrat este in craiova iar domiciliul in mehedinti.
2.in afara de decizia de inchidere a contractului de munca imi mai treb o alta adeverinta de la serviciu(contabila zice ca nu dar pt siguranta mea in cazul in care trebuie sa mg in mehedinti as vrea sa stiu).
3.cei de la societatea unde am lucrat nu vor preaviz.cum procedez?/
va multumesc
Buna ziua,
as vrea sa ma lamuriti si pe mine daca se poate.din concediu pt cresterea copilului pot merge direct in jomaj.copilul face 2 ani pe 2 noiembrie iar cei de la firma unde lucram vor sa inceteze contractul cu data de 3 noiembrie.este bine?adica nu voi avea nicio problema cand ma voi duce sa depun dosarul pt somaj?de la inchiderea contractului colectiv de munca cand pot sa mg sa depun actele pt somaj?adeverinta de la financiar trebuie luata de unde ai domiciliul sau din judetul unde ai lucrat?
va multumesc
BUNA ZIUA ,

AM SI EU O INTREBARE LEGATA DE
INDEMNIZATIA PENTRU CRESTEREA COPILULUI
AM PLECAT CU DEMISIE PE 15 DECEMBRIE 2007 SI MI-IAM DESCHIS CARTEA DE MUNCA PE 20 DECEMBRIE 2007,SUNT INSARCINATA SI TREBUIE SA NASC LA SFARSITUL LUNII OCTOMBRIE 2008,AS VREA SA STIU SI EU DACA POT BENEFICIA DE INDEMNIZATIA PT CRESTEREA COPILULUI,PRACTIC EU NU AM DECAT 4 ZILE INTRERUPERE.....

VA MULTUMESC