avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil - o ordonanta care ne-a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil - o ordonanta care ne-a luat prin surprindere!

BUNA ZIUA ,

AM SI EU O INTREBARE LEGATA DE
INDEMNIZATIA PENTRU CRESTEREA COPILULUI
AM PLECAT CU DEMISIE PE 15 DECEMBRIE 2007 SI MI-IAM DESCHIS CARTEA DE MUNCA PE 20 DECEMBRIE 2007,SUNT INSARCINATA SI TREBUIE SA NASC LA SFARSITUL LUNII OCTOMBRIE 2008,AS VREA SA STIU SI EU DACA POT BENEFICIA DE INDEMNIZATIA PT CRESTEREA COPILULUI,PRACTIC EU NU AM DECAT 4 ZILE INTRERUPERE.....

VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 17 Iulie 2008
Persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal - pot beneficia de indemnizatia lunara pentru cresterea copilului ? robertbihari robertbihari Pot beneficia de indemnizatia lunara pentru cresterea copilului ? ... In periaoda 19 septembrie 2007 - 19 septembrie 2008 am lucrat la doi angajatori ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani maninutza maninutza In ce conditii va putea beneficia sotul meu de acest concediu,tinand cont ca i se termina somajul in octombrie(plata se face in noiembrie)iar eu nasc la ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? yoli yoli Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 4-a.Am un stagiu de cotizare de 12 ani,dar problema este ca in perioada 05-10-2007 si 11-05-2008 am o intrerupere de 7 ... (vezi toată discuția)