avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate Nicoleta vintila

Activitate Nicoleta vintila

Dacă s-a inlocuit arestul preventiv cu control judiciar in 16 .12.2020 ora 15 in cat timp este eliberat?
Buna ziua am si eu o intrebare legata de un proces de agresiune sexuala art 219 lit a si c .exista vreo sansa sa i se dea sentinta cu suspendare?
Pe portal nu apare nimic nici la dosarul de dinainte

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Verificati pe portal, daca s-a judecat, o sa vedeti acolo ce dispune instanta.

Buna ziua .În cat timp se da raspunsul la o contestație în cazul măsurilor si excepțiilor camera preliminară?
Dacă la prezentarea in instanta părtea vatamata spune că nu vrea ca inculpatul sa faca pușcărie ce șanse ar avea acesta sa scape (agresiune sexuala) se poate face mediere?
Dacă la prezentarea in instanta părtea vatamata spune că nu vrea ca inculpatul sa faca pușcărie ce șanse ar avea acesta sa scape (agresiune sexuala) se poate face mediere?

Nicoleta vintila a scris:

Au fost formulate măsurii si exceptii in aceeasi data de 9.09.2020

Duca Oana a scris:

De la comunicarea rechizitoriului, are la dispozitie 20 de zile sa formuleze cereri si exceptii. La expirarea acestui termen, instanta, prin incheiere, daca nu invoca exceptii din oficiu, dispune inceperea judecatii.

Au fost formulate măsurii si exceptii in aceeasi data de 9.09.2020

Duca Oana a scris:

De la comunicarea rechizitoriului, are la dispozitie 20 de zile sa formuleze cereri si exceptii. La expirarea acestui termen, instanta, prin incheiere, daca nu invoca exceptii din oficiu, dispune inceperea judecatii.

Buna ziua revin ch o nouă intrebare .in urma verificării preventive din 9.09.2020 sa dispus legalitatea rechizitoriului si trimiterea în judecată intrebarea mea este in cand ar putea fii primul termen de judecată el fiind in stare de arest preventiv de 90 de zile .MULȚUMESC
Buna ziua revin si eu cu o nelamurire astazi a avut loc verificare măsurilor de arest preventiv dupa ce ieri sau azi noapte a expirat termenul de prengire .s-a respins cererea de înlocuire cu arest la domiciliu si ramane in pronunțare arestul preventiv fara a se specifica un termen de arest sau altceva ce se va intampla i continuare cat mai ramane in arest preventiv si cat dureaza pana se face pronunțarea
Ce se întâmplă dupa ce se termina arestul preventiv mentionez ca a avut o prelungire de 30 de zile adica acum are 56 de zile facute iar in momentul de fata nu s-a înaintat nici o cerere de schimbare sau o nouă prelungire