avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se întâmplă dupa ce se termina arestul preventiv ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se întâmplă dupa ce se termina arestul preventiv mentionez ...

Ce se întâmplă dupa ce se termina arestul preventiv mentionez ca a avut o prelungire de 30 de zile adica acum are 56 de zile facute iar in momentul de fata nu s-a înaintat nici o cerere de schimbare sau o nouă prelungire
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:18, 13 August 2020
In cazul in care masura nu este verficata inainte de expirarea duratei pentru care a fost luata, evident ca o sa inceteze.
Luati legatura cu avocatul de caz ca sa studieze situatia si sa va informeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ramanere in arest preventiv fara sa existe propunere de prelungire ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu o nelamurire ..prietenului meu care acum se afla in arest preventiv (26.01- 25.02) ii expira cele 30 de zile de arest, daca pana astazi ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat arestare tayson tayson buna seara, in conditiile in care,mandatul de arestare preventiva expira in data de 21.10,care ar trebui sa fie data la care procurorul ar trebui sa ceara ... (vezi toată discuția)
Prelungirea duratei arestarii preventive AnaMaria1108 AnaMaria1108 Daca mai sunt 4 zile pala la expirarea mandatului de arestare preventiva si inca nu a aparut nicaieri ca va avea proces de prelungire . Ce sanse sunt sa ii ... (vezi toată discuția)