avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate Ștefana889

Activitate Ștefana889

Mulțumesc

interventie moderator - sters citat mesaj anterior
Mulțumesc pentru răspuns , !
Foarte util

Sa presupunem că nu as avea acest drept , procurorul ar trebui să îmi comunice că sunt " proastă și nu am acest drept" - "motivând" refuzul , desigur

E o întrebare retorică sau serioasa ? Ca parte vătămată nu am nevoie neapărată de avocat , corect ? Sunt parte vătămată.

Mă reprezint singura , am acest drept

Plângere împotriva procesului verbal de contravenție . Faceți singur sau cu ajutorul unui avocat , daca câștigați , onorariul avocațial îl primiti înapoi .

George1444 a scris:

Buna seara, din miile de oameni care au primit amenzile din partea dsp pentru formularul plf, imi poate spune cineva cum a procedat, ati platit amenda si dupa ati facut contestatie sau ati facut direct contestatie la judecatorie?.Nu stiu cum sa procedez, am intrat in tara pe 6 ianuarie si azi m-am trezit cu "felicitarea" prin poștă.

Ambasada Republicii Uganda în România
Reprezentarea diplomatică şi consulară a Republicii Uganda în România este asigurată de Ambasada Republicii Uganda în Germania

Axel-Springer-Str. 54a

Berlin, 10117

Tel: +49 30 2060990

Web: www.berlin.mofa.go.ug

Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar: E.S. Dl. Marcel Robert TIBALEKA

Succes

KOOK3 a scris:

Buna.
DE unde pot face rost de certificat de cutuma pentru un cetatean ugandez daca el este pe teritoriu romaniei si nu avem ambasada sau consulat in UGANDA ?

Adresa: Plot 2140, Old Kira Road, Bukoto, P.O.Box 24644, Kampala

Mobil: +256 756803980

Telefon: +256 414 532 488

Email: murungi@romanianconsulate.co.ug

Consul onorific: Dl. Godwin Murungi

Ambasada nu avem , ambasada Kenyei se ocupa de Uganda
KOOK3 a scris:

Buna.
DE unde pot face rost de certificat de cutuma pentru un cetatean ugandez daca el este pe teritoriu romaniei si nu avem ambasada sau consulat in UGANDA ?

Se contestă la Judecătorie , plângere împotriva procesului verbal de contravenție , daca nu știți singur ..e nevoie de avocat iar în cazul în care se anulează amenda , primiti înapoi banii cheltuiți cu avocatul .

Ana-anna a scris:

Buna ziua,
Am primit o amenda de 3000 lei de la DSP de necompletare a “Passenger locator form” eu fiin personal navigant, amenda a sosit dupa 29 zile de la intocmirea PV.
Eu am muncit in ziua amenzii, nu am fost instiintata nici de catre compania la care lucrez nici de catre politia dr frontiera.
Ce sa fac in aceasta situatie? Cum se contesta aceasta?

Buna ziua , ce se poate face in cazul in care sunt parte vătămată într-un dosar penal iar în urma mai multor cereri de studiere a dosarului întemeiate in baza art 94 cpp , cereri care la care am Nr de înregistrare din partea registraturii parchetului , însă procurorul pur și simplu refuza tacit să îmi acorde sau NU acceptul de a studia dosarul , practic depun cerere , primesc Nr de integistre însă nu se întâmplă nimic .
Mai exact am 2 cereri de studiere depuse la un interval de 15 zile .....fără răspuns ....

Mulțumesc anticipat
Buna ziua , in urma cu câteva luni am pus trimis un video la un ziar local în care eram victima unei agresiuni , agresorul fiind un funcționar public. După ce a văzut imaginile in ziar cu infracțiunea săvârșită de el (Constatata de procuror ulterior) in dreptul la replica a afirmat că "sunt bolnava psihic și nebuna "... Ceea ce a și apărut în ziar ! martor fiind ziaristul

Individul este cercetat penal în prezent pt infracțiunea filmata de mine..

Întrebarea este, pot sa il chem în judecată pt "calomnie/insulta " pt cele afirmate ? Ar fi articolele 72-75 din codul Civil ?

Mulțumesc