Buna ziua! As avea si eu nevoie de o informatie : o persoana daca este insarcinata poate fi concediata?Mentionez ca seful poate invoca alt motiv si nu cel al sarcinii, este legal?
Va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra prompte.As mai avea o intrebare, fostul sot al matusii mele este asociat la o firma, societatea nu este radiata,dar nu stiu daca mai are profit,daca mai se lucreaza pe ea, credeti ca asta ar ajuta-o in recalcularea pensiei si daca da, este necesara angajarea unui avocat pentru asta? Va multumesc anticipat!
Am si eu o intrebare, matusa mea este divortata si are doua fetite, pensia lor alimentara este de 25 Ron/copil stabilita acum 7 ani, ea ar vrea sa ceara o recalculare a pensiei, problema este ca fostul sot al ei nu prea vine pe la fetite decat foarte rar adica ceva de genul o data la 4-5 luni, nu stim nimic de el, unde lucreaza, (el este din alt oras) cat castiga.Din cate am inteles pentru depunerea cererii de recalculare trebuie o adeverinta de la locul lui de munca sau macar de la firma la care lucreaza.Daca ea nu are aceste informatii si sincer nu prea cred ca el o sa i le dea, se poate proceda in alt fel? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre!