Buna seara.
Am rezidenta(pana in acest moment,fara contract si domiciliu schimbat), iar domiciliul stabil legal la alta adresa/localitat. Am fost pe la diferite institutii,inclusiv cea de furnizare Electrica pt intreba unde sa dau declaratie pe proprie raspundere in acest sens. NIMENI NU STIE UNDE SI CE PASI AM DE URMAT PT A BENEFICIA DE CARD ENERGIE. Factorul postal care deserveste localitatea unde am domiciliul stabil mi-a spus ca nu sunt trecuta pe lista persoanelor care beneficiaza de acest card. Nu stiu unde sa mai intreb......
Buna ziua.
Sunt unica mostenitoare a mamei, sotie legitima( acum decedata), a titularului unui act concesionare loc veci, care nu a avut alti mostenitori.Mama a decedat in anul 1999 si din acest an eu platesc taxa intretinere cimitir. De la aministratia cimitirelor mi se atrage atentia sa intru in legalitate cu acest act concesiune. Ma gandeam sa fac in instanta o actiune civila in constatare. Cum sa procedez, care este taxa de timbru? Impotriva cui ma indrept cu aceasta cerere in constatare. Multumesc.
Nu, mama mea a decedat cu multi ani dupa el, titularul actului concesiune, sotul sau legitim.
Titularul actului concesiune,sotul mamei mele, a decedat, iar dupa decesul mamei mele in 1999 eu platesc taxa pt locul de veci, fiind si in posesia originalului actului concesionare. Eu sunt unica mostenitoare a mamei mele( vaduva veteran razboi). Titularul actului,sotul mamei mele, nu are mostenitori. Singura persoana care ar fi fost mostenitoare era o sora a titularului este decedata inainte de 1970,cand eu eram copil. In arhiva primariei de domiciliu nu se gaseste mentiunea privind decesul acesteia si nici nastere, intrucat s-a ars arhiva cu evidente inainte de 1890. Notarului i-am prezentat absolut toate actele, decesul titularului si mamei,casatorie, Anexa 24 de la primarie cum ca sunt unica mostenitoare a mamei, cu exceptia acelui certificat deces al sorei titularului(care nu a fost cadatorita,nu a avut copii). Cum pot solutiona aceasta transcriere? Prin hotarare judecatoreasca este posibil? Alerg de aproape doi ani pt rezolvarea acestei probleme, intrucat mergand anual la administratia cimitirelor pt plata taxei, mi s-a atras atentia ca exista riscul sa nu fie permisa inhumarea mea in acest loc de veci. Multumesc. Astept raspuns cu nerabdare.
Caltunuldnei
Buna ziua. Mama mea a fost casatorita cu defunctul-titularul actului concesiune. Ambii au decedat, eu platesc taxa concesiune de 20 ani,dupa decesul mamei. Nu sunt mostenitoarea titularului.concesiunii, intricat nu m-a adoptat
Acesta, decedat de circa.30 ani, nu are mostenitori, descendenti. Doresc sa.transfer acest act concesiune pe numele meu, insa de la administratie ma tot trimit la.notar sa dezbat succesiunea. Eu nu sunt succesoare decat din partea mamei mele, sotie a.defunctului. Am incercat sa.incep demersurile legale necesare, insa birocratia este epuizanta. Cum sa procedez? Multumesc. Doina
Om
Buna ziua. Mama mea a fost casatorita cu defunctul-titularul actului concesiune. Ambii au decedat, eu platesc taxa concesiune de 20 ani,dupa decesul mamei. Nu sunt mostenitoarea titularului.concesiunii, intricat nu m-a adoptat
Acesta, decedat de circa.30 ani, nu are mostenitori, descendenti. Doresc sa.transfer acest act concesiune pe numele meu, insa de la administratie ma tot trimit la.notar sa dezbat succesiunea. Eu nu sunt succesoare decat din partea mamei mele, sotie a.defunctului. Am incercat sa.incep demersurile legale necesare, insa birocratia este epuizanta. Cum sa procedez? Multumesc. Doina