Titularul actului concesiune,sotul mamei mele, a decedat, iar dupa decesul mamei mele in 1999 eu platesc taxa pt locul de veci, fiind si in posesia originalului actului concesionare. Eu sunt unica mostenitoare a mamei mele( vaduva veteran razboi). Titularul actului,sotul mamei mele, nu are mostenitori. Singura persoana care ar fi fost mostenitoare era o sora a titularului este decedata inainte de 1970,cand eu eram copil. In arhiva primariei de domiciliu nu se gaseste mentiunea privind decesul acesteia si nici nastere, intrucat s-a ars arhiva cu evidente inainte de 1890. Notarului i-am prezentat absolut toate actele, decesul titularului si mamei,casatorie, Anexa 24 de la primarie cum ca sunt unica mostenitoare a mamei, cu exceptia acelui certificat deces al sorei titularului(care nu a fost cadatorita,nu a avut copii). Cum pot solutiona aceasta transcriere? Prin hotarare judecatoreasca este posibil? Alerg de aproape doi ani pt rezolvarea acestei probleme, intrucat mergand anual la administratia cimitirelor pt plata taxei, mi s-a atras atentia ca exista riscul sa nu fie permisa inhumarea mea in acest loc de veci. Multumesc. Astept raspuns cu nerabdare.
Dacă mama dvs a decedat înaintea soțului sau, iar acesta nu mai are niciun fel de moștenitori pana la gradul 4 inclusiv și nici nu a lăsat vreun testament, moștenirea este vacantă și o culege statul.
Dvs nu îl puteți moșteni, nefiind ruda cu el.