avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate Vladgga

Activitate Vladgga

Bună seara! Atunci când se vinde un lot de pământ pe care au acces și vecinii, fiind singurul drum de acces acel lot, la vânzare este obligatorie vânzare cu cotă parte de drum de acces? Mulțumesc!
Idea a fost sa plateasca si el taxe pentru partaj, deoarece nu a vrut sa partajeze in nici un fel ( asa a fost sfatuita sa procedeze). Multumesc.

gi-jane2 a scris:

nu, pot partaja doar un imobil daca vor, desi era bine sa fi terminat ce au de partajat.

Buna ziua! EA si EL au din timpul casatoriei 2 proprietati. EA deschide proces pentru partaj dupa divort dar plateste taxa devtimbr doar pentru una din ele pentru a . EL este obligat sa adauge la proces cea de a 2a proprietate? Multumesc frumos!
Buna ziua! In urma unui accident produs intre minori, in care unul a fost vatamat, parintii au ajuns la intelegere amiabila cu despagubire. La notar e dificil sa ajungem toti pentru ca unul din parintii victimei nu este in tara si s-a cerut prezenta tuturor. Ce varianta avem sa facem cumva intelegerea legala incat dupa ce politia claseaza dosarul sa nu se mai poata da in judecata pentru a cere alte eventuale daune? Multumim!
Buna ziua! Avem un act "proces verbal de punere in posesie" al unei paduri din 2004 dar nu gasim titlu de proprietate si nici nu stim daca a fost eliberat pentru ca tatal a decedat iar noua copiilor nu ne-a dat informatii despre acte. Unde putem verifica daca a fost eliberat Titlu de proprietate? Multumesc frumos!!
Răspuns la discuția Întrebări despre succesiune
Multumesc frumos pentru informatii!
Buna ziua! Tatal meu a decedat un urma cu 2 luni si am vrea sa rezolvam cu actele stiind ca pana se face 1 an devla deces nu vom plati taxe. Nu avem neintelegeri dar am vrea sa fie cea mai simpla metoda pentru ca suntem 3 frati si mama care stam cat de cat departe unul de celalalt. Am auzit de varianta de a ajunge in tribunat cu sedinta inchisa si sa renuntam noi in favoare mamei iar tot ce are tata in rol la primarie sa ramana pe numele mamei. Se poate face asa ceva sau e mai simplu la notar? Ideea este ca nu avem cadastre la toate punctele din rol si nu stim cum sa procedam mai simplu. Va multumesc!