avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! In urma unui accident produs intre minori, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! In urma unui accident produs intre minori, in care ...

Buna ziua! In urma unui accident produs intre minori, in care unul a fost vatamat, parintii au ajuns la intelegere amiabila cu despagubire. La notar e dificil sa ajungem toti pentru ca unul din parintii victimei nu este in tara si s-a cerut prezenta tuturor. Ce varianta avem sa facem cumva intelegerea legala incat dupa ce politia claseaza dosarul sa nu se mai poata da in judecata pentru a cere alte eventuale daune? Multumim!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:37, 29 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parintele care nu poate sa se prezinte la notar sa incheie procura in favoarea celuilalt parinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier CiobanuAlexandru CiobanuAlexandru Buna ziua, in data de 28 decembrie 2014 am fost vinovat de producerea unui accident rutier. In urma provocarii acestui accident rutier i-am dat asigurarea ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala in urma unui accident rutier mariacho mariacho Fiind pasager intrun autoturism care astepta sa vireze in intersectie am fost loviti din spate de alt autoturism(pe 13 Iulie 2009). Am fost vatamat( contuzii ... (vezi toată discuția)