avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate samuela

Activitate samuela

Iin cazul in care nu inteles cu plagerea asta daca eu am sctis ce s-a intlat si pe aceeasi foaie am senat si eu si sotul , facuta de mine de mana .daca retrag tot in tribular ajung? trebuie sa platesc deplasare politeii si cameda cca am sunat la 112, Inca nu am am retras . sa ma suc la politie nu stiu nimic la mana nici un procev verbal nimic nici nu stiu cam il chiama pe politai sa cer sa retrag .
imi cer scuze , o sa revin pe topicul meu

multumesc!

gi-jane2 a scris:

Doamna, nu mai postați în topicul altora, postați în topicul deschis de dvs!.


multumes ,domnu Avocat si o intrebale , ar putea sa vina si sotul cand retrag plangrea ,trebuie sa merg ls prchet sau ma duc la politie . acolo am facut plangerea , noi stam in aceasi casa si vom merge si psiholog.impreuna . pentru ca fetita sa fie bine.nu este un tata rau ,cu mie mai mult agresiv verbal .
Pot sa ma duc luni sa imi sa retrag plangerea la politie , sau trebuie sa astept sa ma suna politistu asa cum a spus .
nu vreu sa ii fac probleme mai am o fetita care are examenuanul asta,si vreau sa fie linte pentru a invata ,agresurile mai mult verbale , si batai cum ds procedez pot maine sa retrag plangea? cum se procedeaza ,
buna ziua ,un conflict in familie ,sotul ma batut , am sunat 112 , a venit si am mers la sectie , nu am vrut sa ii fac pangere da domnul politist mi zis ca imi vine acasa si trebuie sa ma duc la tribunal , am facut delratie de mama cum s-a intplat , nu am cerut ordin de proctie am semnat amndoi , cand pot sa rretrag plangerea.?pot sa ma duc la politie sa retra plangea,acum 2zile s-a inamplat .
Comentariul tău așteaptă să fie moderat.

buna ziua ,un conflict in familie ,sotul ma batut , am sunat 112 , a venit si am mers la sectie , nu am vrut sa ii fac pangere da domnul politist mi zis ca imi vine acasa si trebuie sa ma duc la tribunal , am facut delratie de mama cum s-a intplat , nu am cerut ordin de proctie am semnat amndoi , cand pot sa rretrag plangerea.?potsa ma duc si satamna la politie, chiar daca nu m-a sunat nimeni .
Unde o legazit mai trebuie sa platesc ceva ?si unde . cheturi de judecare unde le patesc . multumes
buna ziua , daca au trecut cele 10 zile sa ramana definitiva hotararea ,mai trebuie sa imi vina ceva prin posta hotararea defintiva ? sau o adresa pentru plata cheltueri de Judecata ? unde se plateste ,? chetule de judecata in ce temeni trebuie platita . mai trebuie sa redic eu ceva de la arhiva ? ce acte imi trebuie sa sa pot ridic permisul si de unde . multumesc!
Răspuns la discuția acord cu procuror
multumesc! s-a stabilit termenul , nu am caziar , am un loc de munca stabil ,am un copil in ingrijere , de 12 ani , pedepsa cati ani de inchisore ? dupa ce o sa fiu comamdare cazierul ramane pe viata ?multumesc!