avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj daca sunt la postliceala!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj daca sunt la postliceala!

Salutare,

Acum am terminat liceul si vreau sa ma inscriu la posticeala.

Pot lua somaj si sa fiu si la postliceala ?
+ ca mai am si o pensie de urmas pe numele meu , pot sa iau si una si alta ?

mersi
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2012
299KA, utilizator
Cel mai recent răspuns: samuela , utilizator 09:40, 23 Octombrie 2024
Urmati cursurile scolii postliceale la zi?
Da.
Daca va inregistrati la Agentia de Somaj ca absolvent de liceu vi se va inceta plata indemnizatiei de somaj min momentul in care veti fi admis la o alta forma de invatamant.
eu am fost angajata , apoi data afara pos t desfiintat ,eu sunt acuma anul 3 la o posliceala de farmaie , sunt anul 3 trebuie sa imi dau licenta invat l-j de la 16.30-6-8 seara ,am vechie in munca . pot sa imi bag dosar de somaj ,?
Cand v-a incetat c.i.m. si cu ce articol?

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas + indemnizatia de somaj Stefan-Petru Stefan-Petru Buna ziua am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.....cumnata mea are 18 ani si a terminat liceul acum a luat si bacul ea beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Schimbare specializare. licență sau conversie? tonica31 tonica31 Bună ziua.! Doresc să mă lămuriți într-o problemă. Sunt cadru didactic titular(învățătoare). Am absolvit Liceul Pedagogic în 1999. Am terminat ... (vezi toată discuția)