NU prietena avea acordul sefului chiar a facut imprumuturile sub presiunea lui ca era un concurs cine face mai multe contracte ia dublu pe ele si sefii luau prime pentru cat mai multe constracte....ei numeau asta dezvoltarea zonei!
dar au fost mai multe contracte dar ea a avut incredere intr-o persoana care spunea ca ia banii pentru un vecin si etc....avea adeverinte de salariu si adeverinte locative pentru fiecare si chiar a dus-o in camera fiecaruia astfel incat parea ceva foarte veridic! seful avea obligatia sa verifice daca acela era angajat al firmei si el nu a facut asta...el a afost avansat si ea data afara si trasferat toti bani datorati pe numele ei.
femeia care a luat toti banii a platit o vreme si acum nu mai plateste.....si le-u chemat si le-au spus ca daca in 2 luni nu platesc merg in instanta.....amindoua
m-a sunat prietena mea cu [editat/reclama] si mi-a spus ca au chemat-o din nou la politie pentru declaratii acum dupa 2 ani de la primele declaratii si au invocat nerespectara procedurilor de acordare a imprumutului de aceea i-a transferat ei imprumutul si desi seful direct trebuia sa verifice daca respectiva avea actle in regula, el a fost avansat si ea este purtata acum pe la politie.....ce poate risca?se duce maine la oilitie si revin cu amununte.VA ROG AJUTATI-MA CU UN SFAT!
Am o prietena care lucra la Provident a avut o clienta corecta la un moment dat a venit cu un buletin gasit si cu o persoana care semana cu cel din buletin si a luat un imprumut.Clienta a falsificat niste adeverinte de salariat, adeverinte locative etc....intr-un final s-a descoperit ca are 5 contracte luate pe acte false....cu semnaturi falsificate .O parte din prejudiciu s-a recuperat si alta este in curs.Exista dossar la politie unde este amenintata cu inchisoarea daca nu plateste restul sumei.Clienta a recunoscut totul , dar Providentul vrea sa recupereze bani de la reprezentantul ei mutand datoria pe numele ei.
Ce risca clienta in cauza din punct de vedere legal ?
CE risca prietena mea care chiar in naivitatea ei a crezut-o corecta pe clienta si nu a stiut de falsuri?
nu ii trebuie hotarire judecatoreasca.Ea a cumparat casa si s-a inscris la primaria comunei Comana in registru agricol cu o copie de la actul de vanzare cumparare.La electrica sia cum cand a platit impozitul pe casa si teren la primaria comunei Comana o anumita functionara Geta amanta fostului primar i-a trecut pe chitanta de impozit numele fostei propietare si numele actual al propietarei pe motiv ca nu are si ea o copie de pe actul de vanzare -cumparare al casei.Ea i-a spus stiti am depus-o anul trecut la colega de la registrul agricol...si ea a replicat ca colega este plecata si ca nu merge calculatorul si nu poate verifica si i-a cerut cadastru si intabularea pe numele ei sa o vada chipurile.
Oricum acolo este o primarie cu probleme majore legale fostul primar a eliberat zeci de titluri de propietate la foarte multi oameni pe aceleasi terenuri, firma lui a surpat podul Cfr din gradistea si nimeni nu face nimic.
Acum sotul ei a dus din nou o copie a actului de vanzare cumparare la primarie si se teme sa nu faca aceasta Geta vreo prostie sa se trezeasca fara casa care abia au renovat-o.
Am o prietena si-a cumparat o casa in judetul Giurgiu in sat Gradistea, acum 1 an a facut acte la notariat si a inregistrat casa si terenul in registru agricol la primarie, la electtrica dar a uitat sa inregistreze la judecatoria Giurgiu.Are cadastru si intabulare pe numele ei si ce trebuie sa mai faca pentru a fii in legalitate?
Cat o costa sa inregistreze aceste acte la judecatoria Giurgiu.MUltumesc anticipat.Astept raspuns urgent.
Am o casa la 25 de km de Bucuresti care are o camera de 20 mp care nu are nici o ferestra.Am vorbit cu vecinul sa facem 2 ferestre inguste si lungi sa nu putem vedea in curtea lui.Iar la baie am facut una mai mica pentru aerisire.Ferestrele inca nu le-am pus sunt comandate sambata vin sa ni le puna de la firma de termopane dara zi vecinul s-a razgandit si ne ameninta ca daca nu inchidem ferestrele ne baga paie si ne da foc la casa.Distanta intre casa mea si propietatea lui este de 80 de cm dar in acte de 1 metru dar el bineinteles nu recunoaste aceasta.Eu am comandat geamuri inchise la culoare pentru a nu vedea in curtea vecinului .Ce pot sa fac?
El ameninta ca pune paie si da foc la casa dac nu inchid ferestrele.