avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei 1990

Activitate Andrei 1990

Buna ziua, firma pentru care am lucrat pana acum 2 ani, imi aduce la cunostinta faptul ca ma vor actiona in instanta pentru recuperarea unui prejudiciu financiar din 2015, in urma unei amenzi date de catre o entitate juridica in 2015. Din 2015 pana in prezent, nu s-au indreptat impotriva mea desi aveau cunostinta de amenda din 2015 si m-au tot hartuit si pus presiune pe mine inca de atunci.
Se prescrie raspunderea patrimoniala daca au luat la cunostinta despre fapt din 2015, tinand cont ca au trecut mai mult de 3 ani de cand au constatat?
Li se va respinge actiunea in instanta?
Va multumesc.
Va multumesc !
Va multumesc, dar daca totusi,a actioneaza in instanta, ce se poate intampla? Le este respinsa actiunea ?
Buna ziua, va rog sa ma indrumati in urmatoarea speta.
O companie pentru care am lucrat pana acum 2 ani, intentioneaza sa ma actioneze in instanta pentru recuperarea unui prejudiciu material, Acum mai bine de 5 ani, in urma unui audit extern, compania a fost amendata de catre un partener cu o suma considerabila; fostul meu angajator, s-a hotarat dupa 5 ani de la inchiderea raportului de audit, sa imi imputa o parte din suma.
Eu detin dovezi ca angajatorul nu era strain despre documentatia prezentata la audit, documentatie care nu era deloc in regula...
Dupa 5 ani de la inchiderea raportului de audit, mai ma pot actiona in instanta, nu exista prescriptie in acest sens?
Buna ziua, de teama, a parasit imobilul dar ii voi actiona in instanta !

gi-jane2 a scris:

Tatal dvs poate cere evacuarea lor a fratelui dvs si a sotiei acestuia din casa. Sa vedem daca le convine sa stea pe afara.
Tatal dvs nu sta acolo?

Buna ziua, am nevoie de ajutor in urmatoarea speta.
Tatal meu are drept de habitatie viagera in imobilul pe care l-a donat fratelui meu, insa sotia fratelui meu il hartuie pe tatal meu , il amentinta, face tot posibilul sa place din casa. Fratele meu este la mijloc, nu poate sa aplaneze conflictul!
Tata, a depus si plangere la politie, eu nu sunt in tara, momentan nu pot sa ma implic.
Ce pot face, sa o actionez pe sotia fratelul meu in instanta pentru constrangerea dreptului tatalui de habitatie viagera? Procedura este complicata, cum pot rezolva ?
Cumnata mea nu este trecuta pe actul de donatie facut de tatal meu, fratelui meu.
Poate solicita si obtine anulatea actului de donatie, cum poate sa se intoarca in siguranta in acel imobil?
Va multumesc !