avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, firma pentru care am lucrat pana acum 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, firma pentru care am lucrat pana acum 2 ani, imi aduce ...

Buna ziua, firma pentru care am lucrat pana acum 2 ani, imi aduce la cunostinta faptul ca ma vor actiona in instanta pentru recuperarea unui prejudiciu financiar din 2015, in urma unei amenzi date de catre o entitate juridica in 2015. Din 2015 pana in prezent, nu s-au indreptat impotriva mea desi aveau cunostinta de amenda din 2015 si m-au tot hartuit si pus presiune pe mine inca de atunci.
Se prescrie raspunderea patrimoniala daca au luat la cunostinta despre fapt din 2015, tinand cont ca au trecut mai mult de 3 ani de cand au constatat?
Li se va respinge actiunea in instanta?
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
Andrei 1990, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:35, 24 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este prescrisa actiunea ... aveau la dispozitie un termen de maxim 3 ani pentru a va actiona in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs de infractiuni sau infractiune continuata? prescriptie? Neacsu.Florin Neacsu.Florin Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. O cunostinta a realizat urmatoarele infractiuni: Anul 2010 - fals si uz de fals Anul 2015 - Doua ... (vezi toată discuția)
Datorii firme de recuperari nataliaghita nataliaghita am facut un credit pt o persoana apropiata din familie care insa nu l-a platit si a plecat din tara . Creditul a fost facut in 2005 pe o perioada de 3 ani . eu ... (vezi toată discuția)